Monday, October 09, 2006

Intervenció en l'Assemblea de Delegats de CCOO de Catalunya

Andrés Querol Muñoz
Coordinador Nacional d'ACCIÓ JOVE - Joves de CCOO de Catalunya

Companyes i companys,

Benvinguts a l'assemblea de Delegats i Delegades de les Comissions Obreres de Catalunya. Vàrem celebrar l'anterior Assemblea l'any 2002 al Pavelló de la Vall d'Hebrón. Des de llavors, en cada moment, les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, ara, mentres us adr´ço aquestes paraules, les dones i els homes de CCOO estan conquerint nous drets, millorant les condicions de treball i de vida seves i dels seus companys. Fruit d'aquest treball constant, sord, permanent, quatre anys després de l'anterior assemblea a CCOO som més persones afiliades, més delegades i delegats, hem aconseguit més fites. Avui som més que mai la primera fo´ça sindical i social de Catalunya.
Assemblea vol dir reunió, vol dir trobada, vol dir espai de la paraula. Avui ens adreçaran la paraula diferents companys i companyes, dels que negocien convenis i dels que els fan realitats a les empreses. Avui ens hem reunit per dir-nos a noslatres i dir al món qui som, què pensem i què fem.
Ser, pensar, fer. Un tret diferencial de les CCOO, de les persones que fem CCOO. Persones, algunes de les quals ja no són entre nosaltres. Volem iniciar l'Assemblea amb un record per a totes les persones que ens han deixat, i en representació de totes elles, de la companya Aurora Gómez.
Gràcies.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home